Online Leren Van The Bike Inn

The Bike Inn levert professionele fietsmonteur training voor alle vaardigheidsniveaus en leerstijlen.

Gevestigd in het Verenigd Koninkrijk bied The Bike Inn Level 2 en Level 3 IMI Professional Bicycle Mechanic kwalificaties aan. The Bike Inn is nu virtueel gegaan - waardoor je de belangrijkste theorie onderdelen van deze onschatbare kwalificaties kunt leren vanuit het comfort van je eigen huis.

We hebben onze traditionele 2 weekse fysieke Level 2 professionele training aangepast om te profiteren van de mogelijkheden van virtuele technologie. Opgesplitst in twee delen, bieden wij nu online theorie- en basismodules om u op weg te helpen met uw kwalificatie, gevolgd door een enkele week in onze trainingsschool in het Verenigd Koninkrijk. Dit is erg populair gebleken, vooral bij onze overzeese studenten, en heeft veel studenten in staat gesteld om de afgelopen maanden met hun opleiding te beginnen, ondanks de pandemie Covid19.

*Voor een beperkte periode bieden we alle overzeese studenten die de volledige niveau 2 cursus boeken een korting van EUR 200,00 op hun cursusgeld, zodat ze dit geld kunnen gebruiken voor hun reis- en verblijfskosten wanneer ze de trainingsschool in het Verenigd Koninkrijk bijwonen*

Met meer informatie dan ooit tevoren, zult u snel vertrouwd raken met de 21e eeuw fietstechnologie, gezondheid en veiligheid, werkplaats praktijken, gereedschappen en wetgeving. We gebruiken Google Classroom om deze cursus te leveren, een systeem dat veel wordt gebruikt in de hele onderwijssector, van basis- en middelbare scholen tot universiteiten en andere instellingen, maar ook in het bedrijfsleven.

Modulaire Structuur

De cursus bestaat uit vier modules vol met documentatie, video's en informatie over de industrie, en wordt gegeven en ondersteund door dezelfde docenten die de fysieke cursussen hier bij The Bike Inn leiden. We hebben meer dan 60 jaar technische ervaring in verschillende industrieën, waaronder meer dan 30 jaar binnen de fietsindustrie onder ons, en we zullen er voor u zijn door middel  van e-mails, chats, telefoongesprekken en gestructureerde meetings om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u zich niet alleen voelt tijdens het leren.

Uitgebreid Cursusmaterial

Deze cursus, hoewel nieuw van opzet, is maanden in ontwikkeling geweest en is ontworpen om een soepele, ‘continuous learning experience’ te garanderen.  We hebben ook de referentie naar de Zinn Road Bike Manual opgenomen, met verwijzingen naar deze gedurende de cursus, en natuurlijk Google is altijd je vriend!

De Volgende Stap ...

Door voor elk van de vier modules een week uit te trekken, is de Theorie & Basiscursus, hoewel intensief, volledig beheersbaar en wordt hij volledig beoordeeld. Het voltooien en slagen voor deze cursus is de weg naar de on-site praktijk en beoordeling week, die plaatsvindt in The Bike Inn, Cumbria (andere internationale locaties volgen binnenkort). De toetsing is gesloten boek - zelfs wij instructeurs weten niet precies welke vorm de vragen zullen aannemen - samen met uitgebreide praktijksessies, die voortbouwen op de vaardigheden en kennis die eerder in de virtuele modules zijn bestudeerd.

Je kunt geen toegang krijgen tot deze intensieve praktijkweek zonder eerst de virtuele modules te hebben doorlopen - dus je weet wanneer je aankomt bij The Bike Inn dat de gemeenschappelijke basis die je deelt met de mensen om je heen niet alleen je liefde voor het werken aan fietsen is, maar dat je allemaal begint op een gelijk speelveld in termen van kennis.